Căpșuni prăjite cu înghețată

Căpșuni prăjite cu înghețată
Căpșuni prăjite cu înghețată este un gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 444 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți zahăr brun, căpșuni, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Căpșuni prăjite și înghețată, Căpșuni prăjite balsamice cu cremă de nucă de cocos, și Căpșuni prăjite și fulgi de ovăz tăiat din oțel crem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°. aruncați căpșunile, zahărul brun și untul topit într-un vas de copt pătrat de 8 inci până când fructele de pădure sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Răspândiți uniform în vas. Prăjiți până când fructele de pădure sunt moi și sucurile clocotesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Lăsați să se răcească la temperatura camerei calde.
4
Puneți înghețată în 4 boluri de desert și acoperiți cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă orice sucuri din vasul de copt peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista