Căpșuni Cupcake
Reteta Cupcake căpșuni este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, betty gel food color, betty fruit by the chewy fruit snack rolls și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cupcakes Multigrain cu căpșuni: revizuirea Cupcake-ului cu căpșuni, Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, și Vanilie Cupcake - testul final de vanilie Cupcake coapte de 50 de brutari și de numărare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pentru a face cupcakes în formă de căpșuni, ciupiți într-o parte a fiecărei căni de copt din hârtie. Introduceți o bilă de folie de 1/2 inch între căptușeală și ceașcă de brioșă pentru a o ține pe loc. (Vezi fotografia.)
Faceți, coaceți și răciți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Se amestecă culoarea alimentelor în glazură până se omogenizează bine. Frost răcit cupcakes cu glazură să arate ca căpșuni.
Tăiați gustarea de fructe masticabile în forme de frunze; apăsați în blaturi de cupcakes. Aranjați chipsuri de ciocolată pe glazură pentru a arăta ca semințe. Depozitați ușor acoperit.