Căpșuni cu oțet Balsamic

Căpșuni cu oțet Balsamic
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Căpșunile cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piper, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Căpșuni cu oțet Balsamic, Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic, și Căpșuni Cu Oțet Balsamic Giusti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți căpșunile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți oțet peste căpșuni și presărați cu zahăr. Se amestecă ușor pentru a se combina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 4 ore. Chiar înainte de servire, măcinați piperul peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Fructe De PadureFructe De Padure
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista