Căpșuni cu oțet Balsamic
Căpșunile cu oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 312 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 8 și costă $1.77 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet balsamic, piper, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Căpșuni Cu Oțet Balsamic Giusti, Căpșuni cu gheață de zară și oțet Balsamic, și Căpșuni Prăjite Cu Sos De Vin Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Treizeci de minute până la o oră înainte de servire, combinați căpșunile, oțetul balsamic, zahărul și piperul într-un bol. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Așezați o porție de căpșuni într-un bol cu o lingură de înghețată deasupra și praf ușor cu coajă de lămâie.