Căpitanul țării cu conopidă și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 428 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, băț de scorțișoară, așchii de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căpitanul Țării, Căpitanul Țării, și Țară Captain Chicken pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați semințele de coriandru, semințele de fenicul, semințele de chimen, boabele de piper negru, cuișoarele, semințele de cardamom și bățul de scorțișoară într-o tigaie mică uscată. Se amestecă la foc mediu până când este parfumat și ușor mai închis la culoare, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Cardamom
Baton De Scorțișoară
Semințe De Fenicul
Semințe De Chimen
Mărar Proaspăt, Smuls
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc; rece. Se macină fin condimentele în moara de condimente sau în mortar cu pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Se transferă într-un castron mic; adăugați turmeric și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală mare și adâncă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați flori de conopidă; se presară cu sare kosher grosieră și se fierbe până când începe să se înmoaie și să se rumenească în pete, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
Sare Kosher Grosieră
3
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și jumătate de pui în aceeași oală; se presară cu sare kosher grosieră și se sotează până când puiul devine maro deschis pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați puiul într-un castron mare. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați părți albe de ceapă verde, ghimbir ras fin și usturoi tocat în aceeași oală; reduceți focul la mediu și sotati până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ceapa Verde
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați amestecul de condimente măcinate; se amestecă 15 secunde. Se amestecă 1 1/2 cană bulion de pui și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
8
Adăugați roșii zdrobite; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă cireșele uscate și untul de arahide; întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în oală. Acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Cireșe Uscate
Unt De Arahide
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați conopida sotată în oală; acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit și conopida este fragedă, adăugând mai mult bulion de pui cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare grosieră și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă De Pui
Conopidă
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați mazărea congelată la tocană și fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Oală tocană în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
11
Presărați fiecare porție cu blaturi de ceapă verde și așchii de nucă de cocos prăjite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Nucă De Cocos
12
Benzi de nucă de cocos neîndulcită( numite și chipsuri de nucă de cocos); disponibil la unele supermarketuri și la multe magazine de alimente naturale și de la melissas.com.