Căni De Mic Dejun Cu Cârnați-Brânză

Căni De Mic Dejun Cu Cârnați-Brânză
Căni de mic dejun cu cârnați-brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 238 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mic Dejun Din Mers: Căni Cu Ouă De Cârnați, Cupe de mic dejun cu ouă de slănină și cârnați pentru copii în bucătărie # SundaySupper, și Cârnați, Ouă Și Brânză Hash Brown Cupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea cubată, cârnații fierți și brânza uniform în 2 unse de 8 oz. ramekins sau feluri de mâncare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Bateți împreună ouăle și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă uniform peste brânză în ramekins. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de coacere.
5
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
7
Notă: pentru a coace într-o tigaie pentru brioșe, puneți pâine cubată, cârnați fierți și brânză mărunțită uniform în 4 căni unse în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
CârnațiCârnați
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
8
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste brânză în căni de briose. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
9
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de coacere.
10
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
12
Individual Ham-cupe de mic dejun elvețian: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 1/4 cană de șuncă gătită tocată cu cârnați și 1/4 cană de brânză elvețiană mărunțită cu brânză Monterey Jack cu ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
șuncășuncă
ArdeiArdei
CârnațiCârnați
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista