Căni de budincă de cacao fierbinte
Căni cu budincă de cacao fierbinte necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 42 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 77 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciocolată amăruie de brutar, gelatină Knox, bucăți de nalbă de vanilie și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Încercați căni de budincă de cacao fierbinte, căni de budincă de cacao fierbinte cu conținut redus de zahăr și cadouri de sărbători făcute în casă: căni de cacao fierbinte cu ciocolată dublă de vanilie și bezele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1-1/2 căni de lapte la gelatina uscată într-o cratiță mică; se amestecă.
Lasam sa stea 3 minute sau pana cand gelatina se inmoaie. Gatiti si amestecati la foc mediu 3 minute sau pana cand gelatina este complet dizolvata.
Se ia de pe foc; se amestecă în ciocolată topită. Se răcește 5 minute.
Bate amestecul de budincă și laptele rămas într-un castron mediu cu telul timp de 2 minute.
Bateți amestecul de gelatină. Cu lingura în 24 de pahare pulverizate cu spray de gătit. Dă la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Desfășurați deserturile pe tavă chiar înainte de servire. Introduceți jumătate de covrig în fiecare parte pentru mânerul cănii. Acoperiți fiecare cu 1 linguriță COOL WHIP și câteva bucăți de nalbă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.