Cârnați și umplutură broască-în-gaură cu sos de ceapă

Cârnați și umplutură toad-in-the-hole cu sos de ceapă necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1030 calorii. 301 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de făină, ulei de floarea soarelui, marmite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Încercați Rădăcină de legume și pancetta broască-în-gaură cu sos de ceapă, Cârnați & mere broasca-in-gaura, și Toad-In-the-Hole cu sos de ceapă și roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, praful de muștar, ouăle și laptele cu un vârf bun de sare până se omogenizează. Se lasă să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Adăugați ceapa cu un vârf de sare și gătiți timp de 10-15 minute până când este foarte moale. Între timp, alcătuiți umplutura urmând instrucțiunile ambalajului, adăugând salvie. Scoateți un sfert din ceapă și adăugați-le și la amestecul de umplutură lăsați restul în tigaie pentru sos.
Încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Formați umplutura în 8 bile de mărimea nucului.
Turnați uleiul rămas într-o formă mare de prăjire sau vas și periați-l pe tot fundul și părțile laterale.
Adăugați cârnații și bilele de umplutură și gătiți timp de 15 minute.
Scoateți cositorul din cuptor, slăbiți cârnații și umplutura de pe fundul cositorului dacă se lipesc, apoi turnați peste aluatul odihnit. Întoarceți cositorul în cuptor pe un raft Mijlociu-înalt, dar dați-i spațiu pentru a se ridica.
Coaceți timp de 35-40 de minute până când este umflat și auriu, nu fiți tentați să deschideți ușa cuptorului mai devreme sau aluatul s-ar putea scufunda.
În timp ce broasca în gaură se gătește, faceți sosul.
Adăugați făina, chutney-ul de ceapă și Marmita în tigaia de ceapă și amestecați cu o pastă. Gatiti timp de 2 minute pana la barbotare, apoi turnati in stoc, putin cate putin, amestecand continuu, astfel incat sa nu devina aglomerat. Bubble timp de 5 minute și sezon, dacă este necesar. Păstrați cald până când este gata de servit.