Cârnați și scoici umplute cu ierburi
Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, țelină tăiată cubulețe mici, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciuperci umplute cu ierburi cu cârnați, Ardei umpluți cu ierburi și cârnați, și Linguine cu bulion de plante și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie la foc mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați cârnații și gătiți timp de 2 minute, amestecând pe tot parcursul procesului. Apoi, adăugați țelina și ceapa, gătiți din nou timp de 2 minute. Apoi degajează tigaia cu vinul. Apoi, adăugați sucul de lămâie, apoi scoicile, pesmetul și pătrunjelul. Gatiti timp de 2 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Apoi, umpleți cojile de scoici cu umplutura pregătită.
Se introduce la cuptor și se gătește timp de 8 până la 10 minute.
În timpul gătitului, pregătiți sosul. Într-un castron, amestecați împreună untul și sosul fierbinte, amestecând bine. După ce gătiți scoicile, terminați cu sosul de unt pregătit și serviți.