Cârnați și pește o oală
Cârnați și pește o oală durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,16 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 540 calorii, 44G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită cârnați în vrac, vermut, usturoi și pâine crustă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rachael Ray cârnați și pește o oală, Oala de pește a iubitorului de plajă, și Crock Pot Tocană De Pește Și Orez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, la foc mediu-mare. Atenție: folosiți o tigaie cu un capac bine fixat.
Adăugați cârnații și sfărâmați în timp ce rumeniți, aproximativ 3 până la 4 minute. În timp ce cârnații se rumenesc, zdrobiți usturoiul. Curățați ceapa, tăiați capătul rădăcinii și apoi feliați subțire.
Adăugați usturoiul, ceapa și cartofii în tigaie cu cârnații și condimentați cu sare și piper, după gust. Îndepărtați tigaia cu jumătate din vermut sau vin, acoperiți tigaia cu un capac și gătiți 10 până la 12 minute.
Scoateți capacul, adăugați roșiile și amestecați ușor în cartofi. Puneți fileuri deasupra cartofilor și turnați cu vermutul sau vinul rămas. Condimentează peștele cu sare și piper, după gust. Puneți capacul la loc și gătiți până când peștele este opac, aproximativ 6 până la 8 minute.
Acoperiți peștele cu pătrunjel, sucul de 1/2 lămâie și garnisiți cu un strop liberal de ulei de măsline extravirgin. Pentru a servi, transferați amestecul de pește și cârnați din tigaie în boluri puțin adânci pentru a ține sucul. Folosiți pâinea crustă pentru a vă înmuia în sucurile de la masă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette]()
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!