Cârnați și negru cu ochi de mazăre Hash este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, sos worcestershire, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre Cu Ochi Negri Și Cârnați Chili, Mazăre Cu Ochi Negri Și Tocană De Cârnați, și Cârnați & Black Eyed Pea Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cârnați; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
3
Se adauga telina si urmatoarele 3 ingrediente( prin squash); saut 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Suc De Fructe
4
Adăugați 1/4 cană de apă și următoarele 5 ingrediente (prin mazăre). Se fierbe 2 minute sau până când mazărea se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
5
Scoateți amestecul de mazăre din tigaie; păstrați la cald. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Crăpați ouăle în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand albusurile sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc.
9
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de mazăre pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un ou.