Cârnați și friptură de porc umplute cu mere

Cârnați și friptură de porc umplute cu mere
Cârnați și friptură de porc umplute cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, rozmarin, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 79 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplute Cu Cârnați, Friptură De Porc Umplută Cu Mere, și Friptură De Porc Umplută Cu Nuci De Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează cârnații până nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți cârnații (lăsați în grăsime) și dați deoparte. În tigaie, adăugați ceapa, țelina și mărul și presărați cu sare și piper. Gatiti pana cand marul nu mai este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Se scoate de pe foc, se amestecă cârnații înapoi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea cu salvie, rozmarin și cimbru în firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Încălziți untul într-o tigaie medie și gătiți firimiturile la foc mediu-mare până când sunt acoperite cu unt și ușor prăjite, aproximativ 3 minute (aveți grijă să nu ardeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Amestecați pesmetul în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
10
Pregătiți friptura ca și cum ați face un jeleuroll.
11
Așezați friptura cu partea scurtă spre dvs. și grăsimea orientată în jos spre blat sau placă de tăiere. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia friptura deschisă la aproximativ 1/2 inci de la fundul fripturii (paralel cu placa de tăiere), având grijă să nu tăiați până la capăt. Continuați să tăiați, derulând friptura în timp ce lucrați până când aveți o bucată mare și subțire de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Așezați bucata de carne rulată între 2 foi de hârtie cerată sau pergament și lăsați ușor cu ciocanul de carne pentru a crește suprafața cărnii cu 10 până la 20 la sută. Aveți grijă să nu bateți prin carne. Sare și piper carnea de porc și deasupra cu umplutura, răspândindu-se uniform pe carnea de porc, lăsând o margine de 1 inch în jurul perimetrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
13
Începând cu partea scurtă, rotiți-vă bine jeleustil de jeleu și asigurați friptura cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
14
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Adăugați friptura și maro pe toate părțile.
16
Așezați într-o tigaie prevăzută cu un suport și adăugați vinul în partea de jos a tigaiei (pentru a împiedica arderea sucurilor) și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista