Cârnați și friptură de porc umplute cu mere
Cârnați și friptură de porc umplute cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, rozmarin, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 79 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplute Cu Cârnați, Friptură De Porc Umplută Cu Mere, și Friptură De Porc Umplută Cu Nuci De Mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează cârnații până nu mai sunt roz.
Scoateți cârnații (lăsați în grăsime) și dați deoparte. În tigaie, adăugați ceapa, țelina și mărul și presărați cu sare și piper. Gatiti pana cand marul nu mai este crocant, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute.
Se scoate de pe foc, se amestecă cârnații înapoi și se lasă deoparte.
Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea cu salvie, rozmarin și cimbru în firimituri grosiere.
Încălziți untul într-o tigaie medie și gătiți firimiturile la foc mediu-mare până când sunt acoperite cu unt și ușor prăjite, aproximativ 3 minute (aveți grijă să nu ardeți).
Amestecați pesmetul în amestecul de cârnați.
Pregătiți friptura ca și cum ați face un jeleuroll.
Așezați friptura cu partea scurtă spre dvs. și grăsimea orientată în jos spre blat sau placă de tăiere. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia friptura deschisă la aproximativ 1/2 inci de la fundul fripturii (paralel cu placa de tăiere), având grijă să nu tăiați până la capăt. Continuați să tăiați, derulând friptura în timp ce lucrați până când aveți o bucată mare și subțire de carne.
Așezați bucata de carne rulată între 2 foi de hârtie cerată sau pergament și lăsați ușor cu ciocanul de carne pentru a crește suprafața cărnii cu 10 până la 20 la sută. Aveți grijă să nu bateți prin carne. Sare și piper carnea de porc și deasupra cu umplutura, răspândindu-se uniform pe carnea de porc, lăsând o margine de 1 inch în jurul perimetrului.
Începând cu partea scurtă, rotiți-vă bine jeleustil de jeleu și asigurați friptura cu sfoară de bucătărie.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați ulei.
Adăugați friptura și maro pe toate părțile.
Așezați într-o tigaie prevăzută cu un suport și adăugați vinul în partea de jos a tigaiei (pentru a împiedica arderea sucurilor) și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.