Cârnați și brânză crupe caserola (Makeover)

Cârnați și brânză crupe caserola (Makeover) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, apă, crupe de porumb cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Cârnați și brânză crupe caserola (Makeover), Caserola cu cârnați și brânză, și Caserola cu cârnați și brânză de Ziua Mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați 2 caserole de 1/2 sau 3 litri cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații la foc mediu 7 până la 9 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere. Se amestecă încet în grâu. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 cană de brânză și unt până se topește. Se amestecă cârnații și produsul din ouă.
Se toarnă amestecul de grâu în caserolă; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat.
Se presara cu patrunjel; se răcește 10 minute.
Se servește cu sos fierbinte.