Cârnați și ardei italieni cu aragaz lent cu Rotini

Cârnați și ardei italieni cu aragaz lent cu Rotini
Slow-aragaz cârnați italieni și ardei cu Rotini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 438 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de paste cu roșii, garnituri de aragaz lent, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Italian Cu Aragaz Lent, Slow Cooker cârnați italieni și ardei, și Cârnați italieni cu ardei și struguri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
3
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Serviți amestecul de cârnați peste paste; se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CârnațiCârnați
PastePaste

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista