Cârnați Wonton Cupe
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cârnați Wonton Cupe un try. Această rețetă servește 24. O porție conține 71 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, busuioc, amestec de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ranch-Cârnați Wonton Cupe, Crab Wonton Cupe, și Cupe De Pui Wonton.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, praful de usturoi și busuiocul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se îngroașă.
Între timp, apăsați ambalajele wonton în cupe miniaturale de brioșă acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 de minute timp de 8-9 minute sau până se rumenesc ușor.
Se amestecă amestecul de cârnați în cupe.
Coaceți 5-7 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc]()
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate apetisantă și un miez mineral picant.