Cârnați-spanac umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 587 calorii, 28G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și scoici umplute cu spanac, Cârnați și spanac umplute scoici pentru duminică, și Squash spanac și cârnați umplute scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți cojile umplute: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cojile de paste și gătiți până se înmoaie ușor, dar încă ferm, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță de sare și piper după gust și amestecați până se încălzește, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
11
Combinați amestecul de spanac, ricotta, 1 cană mozzarella, parmezanul, pătrunjelul și 1 linguriță de sare într-un bol. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 2 linguri de umplutură; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți sosul de brânză: topiți untul cu usturoiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când untul începe să spumeze, adăugați făina și amestecați constant până când este ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Adăugați laptele și smântâna, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând constant, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Se scoate de pe foc și se amestecă parmezanul, 1/4 linguriță de sare și nucșoară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu ulei de măsline și turnați aproximativ două treimi din sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
16
Adăugați cojile umplute și acoperiți cu sosul de brânză rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 20 de minute. Descoperiți și acoperiți cu sosul marinara și restul de 1 cană de mozzarella; continuați să coaceți până când sosul este bulbuc, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Scoici Umplute
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat