Cârnați rapid Bolognese

Cârnați rapid Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați rapid cârnați Bolognese. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 782 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de paste de roșii, semințe de fenicul, ciuperci de ambalaj și vin. 168 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Rapid Bolognese, Sos Bolognez Rapid, și Paste Rapide Bolognese.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare și largă, apoi sfărâmați carnea de cârnați și semințele de fenicul (nu este nevoie să adăugați ulei). Se prăjesc câteva minute până devin aurii și se eliberează grăsimea, amestecând bine pentru a rupe carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și prăjiți câteva minute până când începeți să se înmoaie. Se amestecă vinul acum, dacă se folosește, se face bule timp de 1 min, apoi se adaugă sosul de roșii și se încălzește până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp, fierbeți penne. Când este gata, scurgeți și introduceți vârful în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Se amestecă bine până se acoperă complet, apoi se împarte între patru farfurii, terminând cu puțin parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista