Cârnați rapid Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați rapid cârnați Bolognese. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 782 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de paste de roșii, semințe de fenicul, ciuperci de ambalaj și vin. 168 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Rapid Bolognese, Sos Bolognez Rapid, și Paste Rapide Bolognese.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și largă, apoi sfărâmați carnea de cârnați și semințele de fenicul (nu este nevoie să adăugați ulei). Se prăjesc câteva minute până devin aurii și se eliberează grăsimea, amestecând bine pentru a rupe carnea.
Adăugați ciupercile și prăjiți câteva minute până când începeți să se înmoaie. Se amestecă vinul acum, dacă se folosește, se face bule timp de 1 min, apoi se adaugă sosul de roșii și se încălzește până la barbotare.
Între timp, fierbeți penne. Când este gata, scurgeți și introduceți vârful în sos.
Se amestecă bine până se acoperă complet, apoi se împarte între patru farfurii, terminând cu puțin parmezan.