Cârnați ragu & spanac Paste coace
Cârnații ragu și spanacul de paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 781 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cârnați de porc, passata, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Rețete similare includ Cârnați Spanac Paste Coace, Italiană Cârnați Spanac Paste Coace, și Ciuperci Prăjite Spanac Cârnați Alfredo Paste Coace.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și rumeniți cârnații, folosind o lingură de lemn pentru a rupe carnea.
Se toarnă orice grăsime din tigaie, se amestecă pasata, se aduce la fierbere, apoi se adaugă oregano și se condimentează. Se fierbe timp de 10 minute.
Gatiti pastele cu 2 minute mai putin decat spune pachetul, rezervati putina apa de gatit, apoi scurgeti, raciti sub apa rece si scurgeti din nou. Între timp, turnați un ibric cu apă clocotită peste spanac într-o strecurătoare pentru a se ofili, apoi stoarceți toată apa.
Amestecați pastele cu sosul de brânză și o parte din apa rezervată, pentru a slăbi. Sezon.
Într-un vas mare, adăugați sosul de carne, apoi spanacul, niște nucșoară și condimente. Apoi, adăugați o treime din parmezan, pastele cu brânză, mai multă nucșoară și, în final, restul de brânză. Înfășurați și înghețați. Dezghețați la temperatura camerei timp de aproximativ 8 ore.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Coaceți timp de 40-45 de minute, până când vasul este fierbinte și auriu.