Cârnați, pâine și ficat de pui Spiedini

Nevoie de o curs principal fără lactate? Cârnați, pâine și ficat de pui Spiedini ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 806 calorii, 30g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,13 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Un amestec de ulei de măsline, pâine țărănească crustă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați, aluat și ardei gras Spiedini, Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1/4 cană de ulei cu vinul, usturoiul, rozmarinul, fructele de ienupăr și ficatul de pui. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Scurgeți, rezervând marinada.
Între timp, într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți cârnații la foc mare până când sunt fierți, 10 minute; lasa sa se raceasca usor.
Tăiați fiecare cârnați în treimi.
Aprinde un grătar. Pe șase frigarui lungi de 14 inci, filetați alternativ cârnații, pâinea și ficatul foarte slab, așezând o frunză de dafin între fiecare bucată. Asigurați-vă că lăsați un spațiu mic între fiecare bucată pentru gătit uniform.
Ungeți frigăruile cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și o parte din marinată și grătiți la foc moderat, rotind frecvent, până când ficatul de pui este gătit și cuburile de pâine și cârnații sunt ușor carbonizați, aproximativ 10 minute.
Transferați în farfurii și serviți.