Cârnați Pâine Brunch Sandwich
Cârnați pâine Brunch Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1195 calorii, 49G de proteine, și 108g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sulițe de sparanghel, ouă, cârnați și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mezeluri Brunch Braid, Cârnați Brunch Caserola, și Cârnați Și Sos De Mere Brunch Crepes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sparanghel: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți sparanghelul până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Bateți creme fraiche, arpagic, muștar, pătrunjel și suc de lămâie într-un bol până când sunt încorporate.
Se presară cu sare și piper și se rezervă.
Pentru construcția sandvișului: încălziți pâinea de cârnați a bunicii Kay într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Transferați pâinea pe o farfurie și așezați câteva sparanghel deasupra.
Adăugați uleiul de canola în aceeași tigaie și prăjiți ouăle cu fața însorită în sus, acoperind cu un bol pentru a găti uniform.
Așezați fiecare ou deasupra sparanghelului și serviți cu o parte a sosului de plante citrice. Dă-i o mușcătură bunicii tale și speră să fie de acord.
Preîncălziți cuptorul la 340 de grade F.
Adăugați uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare și gătiți cârnații până se rumenesc, 12 până la 15 minute. Se răcește cârnații, se transferă într-un bol cu o lingură pliată și se amestecă cu pepperoni și salam.
Se amestecă mozzarella cu mâinile.
Întindeți aluatul în 2 ovale lungi. Feliați bucățile de capăt de pe aluat pentru a economisi pentru mai târziu pentru a face mini pâine de cârnați.
Ungeți partea superioară și inferioară a aluatului cu ulei de măsline și împărțiți amestecul de cârnați între cele 2 pâini. Îndoiți aluatul ca o calzonă și trageți găuri de-a lungul părților laterale pentru a elibera aburul cu o furculiță.
Coaceți până se rumenesc deasupra, 20 până la 25 de minute.