Cârnați prăjiți cu linte
Saucy cârnați friptură cu linte este un curs principal, care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, roșii cherry, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cârnați italieni cu linte, Cârnați italieni cu linte, și Cei Mai Buni Cârnați Cu Linte Înăbușită Și Prosciutto Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie antiaderentă și înmuiați ceapa timp de 5 minute. Se amestecă lintea, se toarnă peste bulion, apoi se acoperă și se fierbe timp de 25 de minute până când lintea este doar gătită și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Dacă lintea pare uscată înainte de a fi terminat de gătit, stropiți cu puțină apă.
Între timp, puneți cârnații într-o formă mică de prăjire, stropiți cu uleiul rămas și prăjiți timp de 25 de minute adăugând roșiile cu 8 minute pentru a merge și dând cositorului un shake bun. Condimentați lintea, apoi lingurați pe farfurii și acoperiți cu cârnații, roșiile și orice sucuri.