Cârnați-Provolone Cu Ouă Prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu cârnați-Provolone cu ouă prăjite. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salvie, zahăr, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, Cârnați și brânză de Cheddar cu ouă prăjite, și Ouă prăjite din sud peste biscuiți cu zară cu sos de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o cratiță medie și umpleți cu apă. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți 20 de minute; scurgeți, clătiți sub apă rece și uscați.
Combinați slănina, filetul de porc, vinul, usturoiul, pătrunjelul, Salvia, fulgii de ardei roșu, zahărul, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mare; aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Transferați amestecul de porc într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Se transferă într-un castron și se amestecă brânza. Forma în 8-10 chiftelele, aproximativ 2 cm lățime și 1/2 inch grosime. Puneți pe o farfurie, acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați chiftelele de cârnați și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 8 până la 10 minute.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi. Crăpați ouăle în tigaia fierbinte, condimentați cu sare și piper și prăjiți până se fixează, 2 până la 3 minute.
Se servește cu chiftelele de cârnați.
Fotografie de Anna Williams