Cârnați Polonezi Dulci
Cârnații polonezi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 824 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Jambalaya Cu Cârnați Polonezi, Cârnați și legume poloneze, și Cârnați și varză poloneză.
Instrucțiuni
Așezați cârnații într-o cratiță mare.
Adăugați apă pentru a acoperi și fierbeți la foc mic timp de 1 oră.
Scurgeți, îndepărtați cârnații și dați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
În aceeași cratiță combinați sosul Worcestershire, sucul de lămâie, ceapa, zahărul, sosul de ardei iute și apa. Aduceți totul la fierbere, amestecând.
Așezați cârnații rezervați într-un vas de copt de 9x13 inci și acoperiți-l cu amestecul de sos.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.