Cârnați picante la grătar cu marmeladă de ceapă

Cârnați picante la grătar cu marmeladă de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnații condimentați la grătar cu marmeladă de ceapă. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.05 pe portie. O porție conține 599 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare și piper, cârnați picanți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați De Marmeladă Cu Ceapă Lipicioasă, Cârnați dulci și fierbinți la grătar cu marmeladă de ceapă la grătar și ardei roșii, și Pastramă la grătar, marmeladă elvețiană și ceapă dulce pe secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa începe să se înmoaie, dar nu să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 1/2 cană de apă, zahărul și fulgii de chile. Gatiti ceapa pana cand aproape tot lichidul este absorbit, amestecand des, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați oțetul de cidru de mere și fierbeți până când marmelada este groasă, amestecând des, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară cu sare și piper și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Pentru cârnații la grătar: pregătiți un grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Ungeți cârnații cu ulei. Grătați cârnații, întorcându-i constant, până când sunt aurii și gătite, sau când un termometru citit instantaneu introdus într-un cârnați citește aproximativ 165 de grade F, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Întindeți fiecare baghetă cu muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Așezați cârnații la grătar deasupra fiecărei baghete și deasupra cu marmelada de ceapă și chutney de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
BaguetteBaguette
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Se fierbe o oală cu apă. Pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Tăiați tulpina roșiilor folosind un cuțit de decojit. Feliați un X superficial în capătul inferior al roșiilor. Scufundați roșiile în apa clocotită timp de câteva secunde, folosind o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Transferați roșiile în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
13
Îndepărtați roșiile și îndepărtați pielea. Se toacă roșiile aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
14
Se toarnă uleiul într-o cratiță medie și se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
15
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
16
Adăugați roșiile, oțetul de vin roșu și zahărul și gătiți, amestecând la jumătatea timpului de gătit, până când se îngroașă ușor și roșiile s-au descompus, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
17
Adăugați ierburile de Provence și presărați sare și piper. Gatiti chutney-ul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
18
Lăsați chutney-ul să se răcească ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista