Cârnați picant și Penne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați picante și Penne. O porție conține 281 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de ardei, legume, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu cârnați picant, Penne cu porumb și cârnați picant, și Paste Penne Cu Cârnați Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform instructiunilor pachetului, adaugand legumele in ultimele 6 minute de gatit.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, cârnați maro; scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Într-un castron mic, combinați făina, praful de usturoi, muștarul și fulgii de piper; bateți treptat laptele până se omogenizează.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți pastele și legumele; se amestecă în tigaie.
Adăugați brânză și cârnați rezervați; gatiti si amestecati pana se topeste branza.