Cârnați la grătar cu fasole toscană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 868 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți busuioc rupt, sare și piper măcinat, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Cannellini cu cârnați italieni la grătar, Fasole Toscană, și Fasole Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați cârnații pe grătar și gătiți până la fiert, 20 până la 25 de minute, rotind la fiecare 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, usturoiul, condimentul Italian, sucul rezervat din cutia de roșii și sezonul cu sare și piper. Rezervați 3 linguri de pansament pentru Runda 2 rețetă trei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Strat De Fasole Dip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați fasolea, roșiile tăiate cubulețe și busuiocul și aruncați pentru a acoperi. Rezervați 1 cană din amestecul de fasole pentru Runda 2 rețetă trei
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, Opționale
6
Strat De Fasole Dip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Serviți fasolea rămasă cu cârnații la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
8
Runda 2 Rețetă-Trei
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți panele de pita pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lasă să se răcească complet
4
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și coaja de lămâie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Nonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți amestecul de brânză cremă în fundul unui bol cu baie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În vasul unui robot de bucătărie, combinați fasolea roșie, pansamentul rezervat și un vârf generos de sare și piper și piureul până la neted. Dacă amestecul este prea gros, adăugați câteva linguri de apă la subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Roșie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți piureul de fasole peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Combinați fasolea toscană rezervată cu ceapa roșie și lingura deasupra boabelor piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Toppinguri, Opționale
9
Se servește cu chipsuri de pita prăjite pe lateral.