Cârnați Jambalaya

Cârnați Jambalaya
Cârnați Jambalayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați creveți, condimente cajun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Cârnați Și Pui Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un aragaz electric lent de 4 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore. Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 minute sau doar până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Presărați cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
4
Sfat rapid: pentru a reduce timpul de pregătire, cumpărați ceapă și țelină pre-tocate pe care le veți găsi în majoritatea departamentelor de produse alimentare. Ele sunt timesavers reale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista