Rețeta cârnați italieni și fasole albă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 279 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, conserve de roșii, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tigaie italiană cu cârnați și fasole albă, Cârnați Italieni Cu Fasole Albă Uriașă Și Radicchio, și Cârnați italieni și supă de varză cu fasole albă.
Instrucțiuni
1
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardei gras, ceapă și usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați cârnați și gătiți 8 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă oregano și ingredientele rămase; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.