Cârnați Italieni Puttanesca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Puttanescan cu cârnați italieni. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de hamsii, ardei gras, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați Italieni Puttanesca, Sos Clasic Italian Puttanesca, și Spaghetti Alla Puttanesca, În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scoateți carcasele din cârnați.
Așezați cârnați, ceapă, piper și usturoi într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare; saut 8 minute, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați roșii, măsline, pastă de roșii, capere și pastă de hamsii în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați paste, aruncând bine pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu brânză.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.