Cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie

Cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie
Rețeta cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați brânză din lapte de oaie, unt, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri, Cârnați italieni cu ardei și struguri, și Cheesecakes cu iaurt cu lapte de oaie cu smochine la grătar și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți la 450 de grade F. topiți untul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci, sigură la cuptor, la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați strugurii și aruncați până când sunt acoperiți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
StruguriStruguri
3
Transferați tigaia în cuptor. Gatiti, amestecand la fiecare cinci minute sau cam asa ceva, pana cand strugurii au izbucnit si exista o cantitate decenta de lichid, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adaugă cârnații și se braconează până când un termometru pentru carne măsoară 140 F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți cârnații din lichid și lăsați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Când strugurii sunt gata, scoateți cu grijă tigaia și puneți-o pe un arzător. Opriți cuptorul. Înfășurați chiflele în folie de aluminiu și adăugați-le la cuptor, astfel încât să se poată încălzi din căldura reziduală. Folosind o strecurătoare, scoateți strugurii și puneți-i deoparte într-un bol, lăsând cât mai mult lichid în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați oțet în tigaie. Se amestecă cu o lingură de lemn și se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la jumătate și devine ușor siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
10
Periați o tigaie pentru grătar cu ulei de canola și încălziți la foc mare până când începeți să fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
11
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, una până la două minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
12
Scoateți chiflele din cuptor, aruncați folia de aluminiu și așezați fiecare pe o farfurie diferită. Completați fiecare chiflă cu un cârnați la grătar, câteva linguri de struguri prăjiți, o picătură de glazură de struguri redusă și 1/2 uncie de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
StruguriStruguri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista