Cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie

Cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie
Rețeta cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați brânză din lapte de oaie, unt, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri, Cârnați italieni cu ardei și struguri, și Cheesecakes cu iaurt cu lapte de oaie cu smochine la grătar și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți la 450 de grade F. topiți untul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci, sigură la cuptor, la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați strugurii și aruncați până când sunt acoperiți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
StruguriStruguri
3
Transferați tigaia în cuptor. Gatiti, amestecand la fiecare cinci minute sau cam asa ceva, pana cand strugurii au izbucnit si exista o cantitate decenta de lichid, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă cârnații și se braconează până când un termometru pentru carne măsoară 140 F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți cârnații din lichid și lăsați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Când strugurii sunt gata, scoateți cu grijă tigaia și puneți-o pe un arzător. Opriți cuptorul. Înfășurați chiflele în folie de aluminiu și adăugați-le la cuptor, astfel încât să se poată încălzi din căldura reziduală. Folosind o strecurătoare, scoateți strugurii și puneți-i deoparte într-un bol, lăsând cât mai mult lichid în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați oțet în tigaie. Se amestecă cu o lingură de lemn și se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la jumătate și devine ușor siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
10
Periați o tigaie pentru grătar cu ulei de canola și încălziți la foc mare până când începeți să fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
11
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, una până la două minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
12
Scoateți chiflele din cuptor, aruncați folia de aluminiu și așezați fiecare pe o farfurie diferită. Completați fiecare chiflă cu un cârnați la grătar, câteva linguri de struguri prăjiți, o picătură de glazură de struguri redusă și 1/2 uncie de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
StruguriStruguri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista