Cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie

Rețeta cârnați italieni la grătar cu struguri prăjiți și brânză de lapte de oaie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați brânză din lapte de oaie, unt, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri, Cârnați italieni cu ardei și struguri, și Cheesecakes cu iaurt cu lapte de oaie cu smochine la grătar și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți la 450 de grade F. topiți untul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci, sigură la cuptor, la foc mediu-mic.
Adăugați strugurii și aruncați până când sunt acoperiți în unt.
Transferați tigaia în cuptor. Gatiti, amestecand la fiecare cinci minute sau cam asa ceva, pana cand strugurii au izbucnit si exista o cantitate decenta de lichid, aproximativ 20 de minute.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Se adaugă cârnații și se braconează până când un termometru pentru carne măsoară 140 F, aproximativ 10 minute.
Scoateți cârnații din lichid și lăsați-i deoparte.
Când strugurii sunt gata, scoateți cu grijă tigaia și puneți-o pe un arzător. Opriți cuptorul. Înfășurați chiflele în folie de aluminiu și adăugați-le la cuptor, astfel încât să se poată încălzi din căldura reziduală. Folosind o strecurătoare, scoateți strugurii și puneți-i deoparte într-un bol, lăsând cât mai mult lichid în urmă.
Adăugați oțet în tigaie. Se amestecă cu o lingură de lemn și se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la jumătate și devine ușor siropos, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Periați o tigaie pentru grătar cu ulei de canola și încălziți la foc mare până când începeți să fumați.
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, una până la două minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Scoateți chiflele din cuptor, aruncați folia de aluminiu și așezați fiecare pe o farfurie diferită. Completați fiecare chiflă cu un cârnați la grătar, câteva linguri de struguri prăjiți, o picătură de glazură de struguri redusă și 1/2 uncie de brânză mărunțită.