Cârnați italieni cu linte

Cârnați italieni cu linte
Cârnați italieni cu linte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1347 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. Dacă aveți la îndemână sare stropită, usturoi cu cățel de grăsime, linte puy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Rețete similare includ Cârnați italieni cu linte, Cârnați italieni cu linte, și Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 până la 3 linguri de ulei într-o cratiță de dimensiuni bune (și una care are un capac care se potrivește) pe foc și când este cald, adăugați ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se presară sare (care ajută la prevenirea rumenirii) și se gătește la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați lintea, amestecați bine și apoi acoperiți generos cu apă rece. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de 1/2 o oră sau cam așa până când este gătit și cel mai mult, dacă nu tot, lichidul este absorbit. Nu adaug sare în această etapă, deoarece sosul furnizat de cârnați mai târziu (și care va fi turnat peste linte) va fi destul de sărat în sine. Deci, așteptați și gustați. Și amintiți-vă, desigur, puteți găti lintea în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Oricum, când fie lintea este aproape gata, fie sunteți pe cale să le reîncălziți, puneți o tigaie grea pe arzător, acoperiți cu o peliculă de ulei și adăugați usturoiul zdrobit. Gatiti cateva minute apoi adaugati si rumeniti carnatii. Când cârnații se rumenesc pe ambele părți - ceea ce nu va dura mai mult de 5 minute - aruncați vinul și apa și lăsați să se baloneze. Acoperiți tigaia, fie cu un capac, fie cu folie de aluminiu, și gătiți timp de aproximativ 15 minute. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul acum moale în sos și gustați pentru condimentare, adăugând puțină apă dacă este prea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți lintea într-un castron sau vas superficial (evacuez cârnații din tigaia lor de gătit, plonk lintea, apoi continuați), apoi acoperiți cu cârnații și sosul lor de usturoi și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se presară peste niște pătrunjel cu frunze plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista