Cârnați italieni cu linte

Cârnați italieni cu linte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1347 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. Dacă aveți la îndemână sare stropită, usturoi cu cățel de grăsime, linte puy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Rețete similare includ Cârnați italieni cu linte, Cârnați italieni cu linte, și Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi.
Instrucțiuni
Puneți 2 până la 3 linguri de ulei într-o cratiță de dimensiuni bune (și una care are un capac care se potrivește) pe foc și când este cald, adăugați ceapa tocată.
Se presară sare (care ajută la prevenirea rumenirii) și se gătește la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 5 minute).
Adăugați lintea, amestecați bine și apoi acoperiți generos cu apă rece. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de 1/2 o oră sau cam așa până când este gătit și cel mai mult, dacă nu tot, lichidul este absorbit. Nu adaug sare în această etapă, deoarece sosul furnizat de cârnați mai târziu (și care va fi turnat peste linte) va fi destul de sărat în sine. Deci, așteptați și gustați. Și amintiți-vă, desigur, puteți găti lintea în avans.
Oricum, când fie lintea este aproape gata, fie sunteți pe cale să le reîncălziți, puneți o tigaie grea pe arzător, acoperiți cu o peliculă de ulei și adăugați usturoiul zdrobit. Gatiti cateva minute apoi adaugati si rumeniti carnatii. Când cârnații se rumenesc pe ambele părți - ceea ce nu va dura mai mult de 5 minute - aruncați vinul și apa și lăsați să se baloneze. Acoperiți tigaia, fie cu un capac, fie cu folie de aluminiu, și gătiți timp de aproximativ 15 minute. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul acum moale în sos și gustați pentru condimentare, adăugând puțină apă dacă este prea tare.
Scoateți lintea într-un castron sau vas superficial (evacuez cârnații din tigaia lor de gătit, plonk lintea, apoi continuați), apoi acoperiți cu cârnații și sosul lor de usturoi și vin.
Se presară peste niște pătrunjel cu frunze plate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon