Cârnați fumurii și ardei pe orez brun Cheddary Farina
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cârnați afumați și ardei pe orez brun Cheddary Farina ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 381 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, brânză Cheddar ascuțită, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Cajun, ardei și ceapă peste orez brun, Ardei Umpluți Cu Orez Brun, și Orez brun ușor cu ardei și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă, lapte, sare și cimbru la fiert într-o cratiță mare. Se amestecă treptat farina; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Grâu
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
În timp ce Farina gătește, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Grâu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cârnați și gătiți 3 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; adăugați ceapa și ardeiul gras. Saut 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc. Se amestecă cârnați și restul de 1/4 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lingurați farina uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Grâu
8
Se presară uniform cu brânză. Puneți amestecul de cârnați uniform peste brânză.