Cârnați dulci și acri
Cârnații dulci și acri sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 229 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sos de chili, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați dulci și acri, Chiftele dulci și acre (sau cârnați de Cocktail), și Cârnați Dulci Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cârnați maro în unt. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; amestecați cârnații.
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 30 de minute. Se amestecă; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când se fierbe.