Cârnați de salvie umplutură de pâine de porumb de la Hatfield 4
Umplutura de pâine de porumb cu cârnați de salvie de la Hatfield nr. de la Hatfield necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 98 cenți pe porție. Această garnitură are 314 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de țelină, salvie, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Încercați Sage cârnați umplutură de pâine de porumb de la Hatfield, Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, și Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pâine de porumb, încălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-o tigaie mare la foc mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Se scurge slănina pe prosoape de hârtie, se toacă și se lasă deoparte. Rezervați grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Ungeți o tigaie de sticlă pătrată de 8 inci cu grăsime de slănină. Pune deoparte. Într-un castron mare, combinați slănina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
4
Într-un castron separat, amestecați împreună laptele, smântâna și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină de porumb și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Puneți tigaia goală în cuptor și încălziți până când grăsimea de slănină începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Se toarnă aluatul și se coace până când blatul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Pentru umplutură, într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare, gătiți cârnații până se rumenesc ușor, despărțindu-l cu o lingură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa, țelina și ardeii, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
țelină
Ceapă
10
Tăiați pâinea de porumb în cuburi și transferați-o într-un castron mare. Se amestecă amestecul de cârnați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați pătrunjel, salvie, cimbru, sare și piper și amestecați bine. Într-o ceașcă, amestecați sucul de portocale și ouăle până se amestecă bine, apoi amestecați în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Umplutură
Pătrunjel
Piper
Cimbru
Ouă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Umplutura poate fi coaptă într-o tigaie sau umplută în coapsa de curcan sau de porc.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Zilliken Rausch Riesling Spatlese cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.