Cârnați de salvie umplutură de pâine de porumb de la Hatfield 4

Cârnați de salvie umplutură de pâine de porumb de la Hatfield 4
Umplutura de pâine de porumb cu cârnați de salvie de la Hatfield nr. de la Hatfield necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 98 cenți pe porție. Această garnitură are 314 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de țelină, salvie, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Încercați Sage cârnați umplutură de pâine de porumb de la Hatfield, Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, și Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pâine de porumb, încălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-o tigaie mare la foc mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Se scurge slănina pe prosoape de hârtie, se toacă și se lasă deoparte. Rezervați grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Ungeți o tigaie de sticlă pătrată de 8 inci cu grăsime de slănină. Pune deoparte. Într-un castron mare, combinați slănina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină De PorumbFăină De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
4
Într-un castron separat, amestecați împreună laptele, smântâna și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină de porumb și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți tigaia goală în cuptor și încălziți până când grăsimea de slănină începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se toarnă aluatul și se coace până când blatul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Pentru umplutură, într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare, gătiți cârnații până se rumenesc ușor, despărțindu-l cu o lingură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa, țelina și ardeii, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
țelinățelină
CeapăCeapă
10
Tăiați pâinea de porumb în cuburi și transferați-o într-un castron mare. Se amestecă amestecul de cârnați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați pătrunjel, salvie, cimbru, sare și piper și amestecați bine. Într-o ceașcă, amestecați sucul de portocale și ouăle până se amestecă bine, apoi amestecați în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
UmpluturăUmplutură
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CimbruCimbru
OuăOuă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Umplutura poate fi coaptă într-o tigaie sau umplută în coapsa de curcan sau de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Zilliken Rausch Riesling Spatlese cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista