Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă
Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2495 calorii, 74G de proteine, și 189g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $6.97 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, foi de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață, Cassoulet Cu Cârnați De Fasole Albă Și Andouille, și Cassoulet de rață și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Spălați bine fasolea și puneți-le într-un vas mare.
Adăugați suficientă apă la fasole pentru a acoperi cu 2 inci și puneți la foc mare. Se aduce la fierbere timp de 2 minute, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
Puneți cârnații de rață pe o foaie de copt și puneți-l la cuptor timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească. Cârnații nu vor fi complet fierți.
Adăugați ceapa întreagă, morcovul întreg, două crenguțe de cimbru și trei frunze de dafin la fasole.
Adăugați mai multă apă în oală pentru a acoperi din nou cu 2 inci. Aduceți la fierbere, reduceți focul și lăsați să fiarbă până când fasolea este în mare parte fragedă, dar cu încă puțină mușcătură, 50 până la 60 de minute.
Pe măsură ce fasolea se gătește, puneți slănina într-o tigaie mare și puneți-o la foc mediu. Gatiti pana cand este crocant si transferati slanina pe o hartie pana laplaca căptușită pentru a se scurge.
Scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime de slănină din tigaie și adăugați uleiul de măsline. Reveniți la foc și adăugați ceapa tăiată cubulețe, morcovii tăiați felii și usturoiul și gătiți amestecul la foc mic timp de 20 de minute, până când ceapa începe să devină translucidă.
Feliați atât cârnații de rață, cât și kielbasa pe părtinire în bucăți groase de inci și adăugați-le la amestecul de legume.
Adăugați frunzele de dafin rămase și crenguțele de cimbru și gătiți, amestecând, timp de 5 minute. Apoi adăugați vinul, bulionul, pasta de roșii, sarea și piperul. Ridicați focul la mare, aducând amestecul la fierbere. Se amestecă bine pentru a dizolva pasta de roșii și a reduce focul. Lăsați amestecul să fiarbă timp de 5 minute.
Scoateți ceapa întreagă și morcovul din fasole și adăugați amestecul de legume și cârnați în oală, lăsând oala la foc mic. Se amestecă bine și se acoperă.
Lăsați cassouletul să fiarbă timp de 15 până la 20 de minute sau până când cea mai mare parte a amestecului de vin a fost absorbită de fasole. Se pune lingura într-o caserolă și se servește cu baghetă crustă pe lateral.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;