Cârnați de miel și cartofi: Schiacciatine di Agnello e Patate
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Cârnați de miel și cartofi: Schiacciatine di Agnello e Patate ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 535 calorii, 15g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, picior de miel, grăsime de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi di Patate con Rag Olt di Agnello, și Coaste de miel la grătar (agnello a Scottadito) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o mezzaluna sau un cuțit foarte ascuțit, tocați usturoiul, rozmarinul, sarea și pancetta împreună pentru a face o pastă.
Într-un castron mare, combinați pasta cu toate celelalte ingrediente, cu excepția vinului și a uleiului de măsline, amestecând și frământând cu mâinile.
Adăugați vinul, amestecând bine. Acoperiți bine amestecul cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Formați amestecul în cârnați ovali, cu lungimea de 3 inci și grosimea de 1 1/2 inci.
Periați ușor cu ulei de măsline și grătați timp de cinci minute pe fiecare parte sau prăjiți-le în ulei de măsline, 5 minute pe fiecare parte.