Cârnați de mic dejun dulce și picant al lui Sunny
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnații dulci și picanți ai lui Sunny. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, ulei de măsline, chuck măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 9 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sunny 's Sweet' N Spicy Popcorn, Sunny e dulce și picant coreeană BBQ, și Caserola Picantă De Mic Dejun Cu Cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, pudra de ceapă, praful de usturoi, ardeiul roșu zdrobit, semințele de fenicul, boia de ardei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Rupeți carnea de vită în bucăți și adăugați-o într-un bol mare.
Presărați condimentul uniform deasupra, apoi cu mâna amestecați ușor carnea de vită până când condimentul este distribuit uniform. Împărțiți amestecul în 8 porții uniforme și rotiți ușor în bile.
Se pune înapoi în vas și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Scoateți cârnații din frigider și așezați unul câte unul fiecare bilă între 2 foi de hârtie pergament. Folosind un kilogram de carne, aplatizați bilele de cârnați în prăjituri groase de 1/8 inci.
Într-o tigaie mare sau o tavă la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și gătiți chiftelele de cârnați în loturi. Căutați pe o parte până se caramelizează și auriu pe fund, aproximativ 2 minute, apoi răsturnați pentru a găti doar un minut mai mult pe cealaltă parte.