Cârnați de curcan și ardei

Cârnați de curcan și ardei
Turcia cârnați și ardei este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 382 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. Dacă aveți sare kosher, ardei grași, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Cârnați De Curcan Și Ardei, Burger Cu Cârnați Și Ardei Din Turcia, și Linguine Cu Cârnați De Curcan Și Ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Străpungeți cârnații peste tot cu o furculiță, aranjați pe o foaie de copt și fierbeți, întorcându-vă la jumătatea drumului, până se rumenesc, aproximativ 8 minute (nu vor fi gătite complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
2
Transferați pe o placă de tăiere și tăiați în jumătate pe diagonală.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ardeii grași, feniculul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FeniculFenicul
CeapăCeapă
5
Adăugați 1/2 linguriță de sare, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul. Gatiti, amestecand, inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
SareSare
6
Se amestecă 1/2 cană de apă, roșiile și busuiocul. Reduceți focul la mediu; acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, 5 minute. Descoperiți; adăugați cârnații și gătiți, 3 până la 4 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CârnațiCârnați
TomateTomate
BusuiocBusuioc
ApăApă
7
Adăugați un strop de apă dacă sosul devine prea gros.) Top cu mai mult busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
SosSos
ApăApă
8
Fotografie realizată de Justin Walker
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista