Cârnați de curcan la cuptor și paste elvețiene

Cârnați de curcan la cuptor și paste elvețiene
Cârnații de curcan la cuptor și pastele elvețiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 448 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, ulei de măsline plus ulei suplimentar, chard elvețian și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare includ Paste din grâu integral cu cârnați și brânză elvețiană, Sănătos și delicios: cârnați elvețieni și cârnați de curcan peste mămăligă, și Ciorbă elvețiană și supă de Paste cu chiftele de curcan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. periați ușor fundul a 2 tigăi de foi cu ulei de măsline. Aranjați roșiile tăiate pe o jumătate de tigaie și cârnați pe partea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Întindeți tulpinile de ciorbă într-un singur strat pe o jumătate din tigaia rămasă și așezați ceapa pe cealaltă jumătate. Condimentează totul cu sare și piper după gust. Prăjiți legumele și cârnații în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, amestecând ocazional ceapa și ciorba, până devin aurii și fragede, aproximativ 15 minute pentru ciorbă și ceapă și 30 de minute pentru roșii și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați legumele, așa cum sunt gătite, într-un castron mare. Când este suficient de rece pentru a manipula, cârnați pe lungime și tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch; adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Între timp, gătiți pastele într-o oală de 4 litri cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 8 minute. Rezervați 1/2 cană apă de gătit pentru paste și scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați pastele și frunzele de chard în castron cu apă de gătit și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați amestecul de paste într-o farfurie mică de 2-1/2 litri și presărați cu brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți pastele în mijlocul cuptorului, neacoperite, până când sunt aurii deasupra, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți pastele din farfurie la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista