Cârnați de curcan la cuptor și paste elvețiene
Cârnații de curcan la cuptor și pastele elvețiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 448 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, ulei de măsline plus ulei suplimentar, chard elvețian și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare includ Paste din grâu integral cu cârnați și brânză elvețiană, Sănătos și delicios: cârnați elvețieni și cârnați de curcan peste mămăligă, și Ciorbă elvețiană și supă de Paste cu chiftele de curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. periați ușor fundul a 2 tigăi de foi cu ulei de măsline. Aranjați roșiile tăiate pe o jumătate de tigaie și cârnați pe partea rămasă.
Întindeți tulpinile de ciorbă într-un singur strat pe o jumătate din tigaia rămasă și așezați ceapa pe cealaltă jumătate. Condimentează totul cu sare și piper după gust. Prăjiți legumele și cârnații în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, amestecând ocazional ceapa și ciorba, până devin aurii și fragede, aproximativ 15 minute pentru ciorbă și ceapă și 30 de minute pentru roșii și cârnați.
Transferați legumele, așa cum sunt gătite, într-un castron mare. Când este suficient de rece pentru a manipula, cârnați pe lungime și tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch; adăugați în castron.
Între timp, gătiți pastele într-o oală de 4 litri cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 8 minute. Rezervați 1/2 cană apă de gătit pentru paste și scurgeți pastele.
Adăugați pastele și frunzele de chard în castron cu apă de gătit și aruncați ușor pentru a combina.
Transferați amestecul de paste într-o farfurie mică de 2-1/2 litri și presărați cu brânzeturi.
Coaceți pastele în mijlocul cuptorului, neacoperite, până când sunt aurii deasupra, aproximativ 20 de minute.
Serviți pastele din farfurie la masă.