Cârnați de bizon, straturi de mere și salvie

Bison cârnați, mere și salvie straturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.71 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de salvie cu textură fermă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza firma tofu ai putea urma acest curs principal cu Nectarină - Boysenberry Vanilie-Pecan Crocant ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Burgeri de bizon salvie cu chutney de mere cu slănină balsamică, Cheddar de mere și straturi de mic dejun cu cârnați, și Sage, cârnați și sos de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți un vas de copt dreptunghiular de 3 litri cu spray de gătit; deoparte. Gătiti cârnații de bizon și ceapa la foc mediu într-o tigaie foarte mare până când cârnații de bizon se rumenesc.
Adăugați măr și gătiți încă 5 minute.
Bateți ouăle, laptele, salvia și piperul într-un castron mare.
Puneți cuburile de pâine în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu amestec de cârnați de bizon și brânza. Se amestecă ușor pentru a distribui uniform ingredientele.
Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de pâine.
Coaceți, neacoperit, timp de 40 până la 45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.