Cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu ardei și ceapă cu Provolone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu piper și ceapă cu Provolone. O porție conține 1954 calorii, 98G de proteine, și 105g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei cubanelle, bulion de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac, ceapă caramelizată și ardei prăjit sandvișuri cu față deschisă din alfabetizarea legumelor, Mini sandwich-uri cu friptură deschisă pe pâine de usturoi cu Provolone îmbătrânite și ulei de pătrunjel, și sandvișuri cu waffle, cârnați și ouă deschise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dacă gătiți o masă înainte cu pâine care nu va fi folosită timp de câteva zile, puneți-o în congelator într-o pungă etanșă sau înfășurați bine. Desfaceți pentru a dezgheța la temperatura camerei și apoi crusta într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Între timp, încălziți câteva linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se adaugă ciupercile și se sotează până se moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați ceapa, ardeii cubanelle, ardeiul chile și usturoiul la fraged-crocant, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la foc mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la cârnați pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați o oală de sos în tigaia cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Împărțiți pâinea pe orizontală, apoi înjumătățiți-o în 4 bucăți mari. Aranjați bucățile de pâine pe rafturi de răcire așezate peste foi de copt pentru a permite căldurii să circule în jurul pâinii. Înjumătățiți cârnații pe lungime. Puneți pâinea cu sos, acoperiți cu cârnații tăiați cu fața în jos, punctați cu mai mult sos și acoperiți cu ardei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Coaceți pâinea 12 până la 15 minute sau până se topește și se rumenesc la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Garnisiți cu pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Pentru braciole: dezghețați, scurgeți și stoarceți spanacul organic congelat uscat într-un prosop de bucătărie curat și separați cu vârful degetelor în timp ce adăugați într-un bol de amestecare. Condimentează spanacul cu sare, piper negru și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Adăugați ouăle fierte tocate, coacăzele, nucile de pin, usturoiul tocat fin și brânza în castron și combinați ușor. Condimentează carnea cu sare și piper și aranjează fiecare friptură cu unul dintre capetele înguste de lângă tine. Împărțiți umplutura uniform între feliile de carne. Împrăștiați umplutura peste carne, lăsând o margine sau o margine de 1/2 inci pe laturi. Îndoiți marginea peste umplutură și introduceți marginile în timp ce rotiți fiecare pachet pentru a fixa umplutura. Înfășurați și rotiți pachetele rămase și asigurați-le cu sfoară de bucătărie pentru a acoperi capetele și mijlocul, cum ar fi înfășurarea unui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți un cuptor olandez mare cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin câteva rotații ale tigaiei la foc mediu-mare. Se rumenesc mănunchiurile de carne 6 până la 8 minute pentru a carameliza uniform carnea peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Scoateți mănunchiurile din tigaie și adăugați încă 1 lingură de ulei de măsline, dați o întoarcere a tigaiei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați morcovii tocați, ceapa, usturoiul feliat, frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Lăsați legumele să gătească 5 minute pentru a se înmuia, apoi amestecați rozmarinul tocat și salvia timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a dezvolta parfumul, apoi adăugați vinul alb și răzuiți picăturile de tigaie. Se amestecă bulionul de pui și roșiile. Împărțiți roșiile cu o lingură sau un masher de cartofi. Aduceți sosul într-o bulă, adăugați carnea înapoi în oală și reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți încă 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
După 2 ore, rumeniți cârnații într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați legăturile rumenite la sos și scufundați-le ușor, cuibărindu-le cu mănunchiurile de carne. Fierbeți amestecul încă 30 de minute pentru a găti cârnații și combinați aroma lor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste. Sare apa și gătește pastele la al dente. Rezervați o ceașcă de lichid de gătit amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți mănunchiurile de carne pe un platou și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Scoateți cârnații pe o farfurie separată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
10
Scurgeți pastele și reveniți la o oală fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și jumătate din sos, aruncați pentru a combina, adăugând puțină apă de gătit cu amidon pentru a face totul să se reunească pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Tăiați șirul din carne și serviți carnea presărată cu mai mult sos și presărată cu pătrunjel proaspăt pe farfurii mari de cină cu paste pappardelle fierbinți, acoperite cu busuioc proaspăt și niște Parm ras alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch