Cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu ardei și ceapă cu Provolone

Cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu ardei și ceapă cu Provolone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu piper și ceapă cu Provolone. O porție conține 1954 calorii, 98G de proteine, și 105g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei cubanelle, bulion de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac, ceapă caramelizată și ardei prăjit sandvișuri cu față deschisă din alfabetizarea legumelor, Mini sandwich-uri cu friptură deschisă pe pâine de usturoi cu Provolone îmbătrânite și ulei de pătrunjel, și sandvișuri cu waffle, cârnați și ouă deschise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dacă gătiți o masă înainte cu pâine care nu va fi folosită timp de câteva zile, puneți-o în congelator într-o pungă etanșă sau înfășurați bine. Desfaceți pentru a dezgheța la temperatura camerei și apoi crusta într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Între timp, încălziți câteva linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se adaugă ciupercile și se sotează până se moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați ceapa, ardeii cubanelle, ardeiul chile și usturoiul la fraged-crocant, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la foc mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la cârnați pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați o oală de sos în tigaia cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Împărțiți pâinea pe orizontală, apoi înjumătățiți-o în 4 bucăți mari. Aranjați bucățile de pâine pe rafturi de răcire așezate peste foi de copt pentru a permite căldurii să circule în jurul pâinii. Înjumătățiți cârnații pe lungime. Puneți pâinea cu sos, acoperiți cu cârnații tăiați cu fața în jos, punctați cu mai mult sos și acoperiți cu ardei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Coaceți pâinea 12 până la 15 minute sau până se topește și se rumenesc la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Garnisiți cu pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Pentru braciole: dezghețați, scurgeți și stoarceți spanacul organic congelat uscat într-un prosop de bucătărie curat și separați cu vârful degetelor în timp ce adăugați într-un bol de amestecare. Condimentează spanacul cu sare, piper negru și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Adăugați ouăle fierte tocate, coacăzele, nucile de pin, usturoiul tocat fin și brânza în castron și combinați ușor. Condimentează carnea cu sare și piper și aranjează fiecare friptură cu unul dintre capetele înguste de lângă tine. Împărțiți umplutura uniform între feliile de carne. Împrăștiați umplutura peste carne, lăsând o margine sau o margine de 1/2 inci pe laturi. Îndoiți marginea peste umplutură și introduceți marginile în timp ce rotiți fiecare pachet pentru a fixa umplutura. Înfășurați și rotiți pachetele rămase și asigurați-le cu sfoară de bucătărie pentru a acoperi capetele și mijlocul, cum ar fi înfășurarea unui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți un cuptor olandez mare cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin câteva rotații ale tigaiei la foc mediu-mare. Se rumenesc mănunchiurile de carne 6 până la 8 minute pentru a carameliza uniform carnea peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Scoateți mănunchiurile din tigaie și adăugați încă 1 lingură de ulei de măsline, dați o întoarcere a tigaiei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați morcovii tocați, ceapa, usturoiul feliat, frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Lăsați legumele să gătească 5 minute pentru a se înmuia, apoi amestecați rozmarinul tocat și salvia timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a dezvolta parfumul, apoi adăugați vinul alb și răzuiți picăturile de tigaie. Se amestecă bulionul de pui și roșiile. Împărțiți roșiile cu o lingură sau un masher de cartofi. Aduceți sosul într-o bulă, adăugați carnea înapoi în oală și reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți încă 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
După 2 ore, rumeniți cârnații într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați legăturile rumenite la sos și scufundați-le ușor, cuibărindu-le cu mănunchiurile de carne. Fierbeți amestecul încă 30 de minute pentru a găti cârnații și combinați aroma lor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste. Sare apa și gătește pastele la al dente. Rezervați o ceașcă de lichid de gătit amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți mănunchiurile de carne pe un platou și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Scoateți cârnații pe o farfurie separată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
10
Scurgeți pastele și reveniți la o oală fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și jumătate din sos, aruncați pentru a combina, adăugând puțină apă de gătit cu amidon pentru a face totul să se reunească pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Tăiați șirul din carne și serviți carnea presărată cu mai mult sos și presărată cu pătrunjel proaspăt pe farfurii mari de cină cu paste pappardelle fierbinți, acoperite cu busuioc proaspăt și niște Parm ras alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

1mânăUn generos frunze proaspete de busuioc dulce, rupte sau mărunțităUn generos frunze proaspete de busuioc dulce, rupte sau mărunțită907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită rotundă sau carne de vită tăiată subțirecarne de vită rotundă sau carne de vită tăiată subțire11 lingură de oregano uscat1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOTomatele San MarzanoTomatele San Marzano1morcov, tocat finmorcov, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau apăstoc de pui sau apă4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpui stoc-in-a-boxpui stoc-in-a-box1pâine marepâine ciabattapâine ciabatta22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycoacăze uscate sau stafide tocatecoacăze uscate sau stafide tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1mână micăUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat finUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat fin1mână micăUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate pentru garniturăUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate pentru garnitură1lingura. otet de vin rosufrunze de dafin proaspetefrunze de dafin proaspete283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcutie spanac organic congelat tocatcutie spanac organic congelat tocat2cuișoare mariusturoi, tocat finusturoi, tocat fin2cuișoare mariusturoi, feliatusturoi, feliat4cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri2ouă fierte, curățate și tocate finouă fierte, curățate și tocate fin4creveți și cu veneNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1ceapă, înjumătățită și feliatăceapă, înjumătățită și feliată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Parmigiano-Reggiano proaspăt mărunțităbrânză Parmigiano-Reggiano proaspăt mărunțită227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachet pappardelle paste sau 12 uncii ou tagliatellepachet pappardelle paste sau 12 uncii ou tagliatelle2ardei cubaneli, însămânțați și feliațiardei cubaneli, însămânțați și feliați22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleynuci de pin prăjitenuci de pin prăjite4capace de ciuperci portabellacapace de ciuperci portabella340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză provolone ascuțită, mărunțităbrânză provolone ascuțită, mărunțită1ardei iute roșu, feliat subțireardei iute roșu, feliat subțire3crenguțeCâteva rozmarin proaspăt, frunze îndepărtate și tocate finCâteva rozmarin proaspăt, frunze îndepărtate și tocate fin3crenguțeCâteva salvie proaspete, felii subțiriCâteva salvie proaspete, felii subțiri4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați italieni calzi sau dulci sau o combinație a ambelorcârnați italieni calzi sau dulci sau o combinație a ambelor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista