Cârnați cu fasole și Escarole este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 332 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, cârnați de pui, parmezan grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați cu Escarole și fasole albă, Paste cu Escarole, fasole albă și cârnați de pui, și Escarole Și Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cârnații, fasolea, roșiile, bulionul, frunza de dafin, cimbru și ardeiul roșu într-un aragaz lent și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Frunze De Dafin
Tomate
Cârnați
Fasole
Bulion
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se amestecă escarola și se fierbe încă 5 până la 8 minute, până când se ofilesc. Se amestecă parmezanul și pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.