Cârnați cu fasole și Escarole
Cârnați cu fasole și Escarole este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 332 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, cârnați de pui, parmezan grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați cu Escarole și fasole albă, Paste cu Escarole, fasole albă și cârnați de pui, și Escarole Și Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cârnații, fasolea, roșiile, bulionul, frunza de dafin, cimbru și ardeiul roșu într-un aragaz lent și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Se amestecă escarola și se fierbe încă 5 până la 8 minute, până când se ofilesc. Se amestecă parmezanul și pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.