Cârnați, ceapă roșie și Pizza cu ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați, ceapă roșie și Pizzan cu ciuperci sălbatice. O porție conține 1353 calorii, 80g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,63 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Cârnați, Ceapă Și Ciuperci, Supă Franceză De Ceapă Și Ciuperci Sălbatice, și Pizza Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F. făină ușor 2 foi de copt.
Așezați aluatul pe suprafața de lucru; lăsați să stea până la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați și întindeți fiecare piesă pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 5 inci.
Presărați fiecare cu 1/3 cană de brânză Piave, 3/4 linguriță de rozmarin și 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit; se presară cu sare grosieră.
Rotiți fiecare bucată de aluat până la o rundă de 10 inci, apăsând în condimente.
Transferați rondele de aluat pe foile de copt pregătite.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați. Saut până la maro, ruperea în bucăți de 1/2 inch cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați cârnații în castron.
Adăugați ceapa în tigaie. Saut până la crocant-fraged, aproximativ 2 minute; se transferă în farfurie.
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați ciupercile și restul de 3/4 linguriță de rozmarin; se presară sare și piper. Saut până la maro, aproximativ 5 minute. Lăsând o margine simplă de 1/2 inch, acoperiți fiecare rundă de aluat cu 3/4 cană de mozzarella, apoi ceapă, cârnați și ciuperci.
Coaceți până când fundul crustei este crocant și maro, inversând foile după 10 minute, aproximativ 20 de minute în total. Folosind spatula mare, transferați pizza pe suprafața de lucru.
Presărați fiecare cu 2 linguri de mozzarella, apoi pătrunjel, dacă doriți.
Tăietorii de roți pentru Pizza pot trage toppinguri, așa că folosiți un cuțit mare de bucătar pentru a tăia pizza în pene.