Cârnați, cartofi și inimi de anghinare în bulion de roșii

Cârnații, cartofii și inimile de anghinare din bulionul de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 680 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper proaspăt măcinat, cârnați ușori, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, 5 ingrediente Halibut prăjit în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran, și Ouă În Purgatoriu Cu Inimi De Anghinare, Cartofi Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare din oțel inoxidabil, încălziți uleiul la foc moderat.
Se adaugă cârnații și se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Reduceți căldura la moderat.
Adăugați usturoiul, cartofii și cimbru. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cartofii se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 linguri, 2 până la 3 minute.
Se amestecă bulionul, roșiile, inimile de anghinare, 4 linguri de pătrunjel, sarea și cârnații. Se aduce la foc mic și se gătește, parțial acoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Adăugați restul de 2 linguri de pătrunjel și ardeiul.
Variante: înlocuitor: * rozmarin pentru cimbru * vin roșu pentru vinul alb * cârnați italieni fierbinți pentru cei blânzi
Recomandare de vin: acest fel de mâncare sugerează cabernet Sauvignon sau sangiovese ca partener de vin. Le puteți avea pe amândouă în Carmignano, un roșu toscan bogat pe baza celor doi struguri. Mulți Chianti Classicos buni au, de asemenea, un procent ridicat de cabernet Sauvignon și vor funcționa bine aici.