Cârnați Calzone

Cârnați Calzone
Calzonele de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1526 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de ulei de măsline, câteva piper, ulei de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cârnați Calzone, Calzone De Cârnați Și Ardei Roșu, și Calzone de cârnați și ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cârnați rumeniti într-o tigaie mică într-un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați cârnații sfărâmați fierți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Combinați cârnații cu ricotta, pătrunjel, usturoi, Parmigiano, nucșoară, piper și pimento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
5
Întindeți aluaturi și înjumătățiți încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Așezați un dreptunghi de aluat pe o foaie de biscuiți antiaderentă. Folosiți 1/2 cană de mozzarella pe jumătate din fiecare dreptunghi de aluat și îngrămădiți o movilă de umplutură pe jumătate din suprafața totală. Îndoiți aluatul și ciupiți marginile pentru a sigila. Rezultatul este o cifră de afaceri dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Pentru calzonele în formă de jumătate de lună, tăiați excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați bucățile de aluat în fâșii, legați-le în noduri și periați cu ulei de usturoi și brânză. Nodurile de usturoi sunt distractive de scufundat la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
AluatAluat
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Coaceți calzonele 15 minute sau până devin aurii peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți Calzone cu roșii calde, marinara sau sos de pizza pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
TomateTomate
11
Nota bucătarului: pentru o economie suplimentară de timp, 2 pachete de cârnați prefierți se sfărâmă, câte 8 uncii fiecare, pot fi înlocuite cu cârnații italieni cruzi folosiți în rețeta de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
12
Adăugați ulei de măsline în cratița medie la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Adăugați usturoiul și ardeiul zdrobit în uleiul de măsline încălzit; când piperul se prinde și usturoiul sfârâie, amestecați roșiile zdrobite. Condimentați sosul cu sare, piper și condimente italiene. Gatiti cinci minute si amestecati patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
SareSare
14
Servește.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista