Cârnați Calzone
Calzonele de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1526 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de ulei de măsline, câteva piper, ulei de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cârnați Calzone, Calzone De Cârnați Și Ardei Roșu, și Calzone de cârnați și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Cârnați rumeniti într-o tigaie mică într-un strop de ulei de măsline.
Transferați cârnații sfărâmați fierți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Combinați cârnații cu ricotta, pătrunjel, usturoi, Parmigiano, nucșoară, piper și pimento.
Întindeți aluaturi și înjumătățiți încrucișat.
Așezați un dreptunghi de aluat pe o foaie de biscuiți antiaderentă. Folosiți 1/2 cană de mozzarella pe jumătate din fiecare dreptunghi de aluat și îngrămădiți o movilă de umplutură pe jumătate din suprafața totală. Îndoiți aluatul și ciupiți marginile pentru a sigila. Rezultatul este o cifră de afaceri dreptunghiulară.
Pentru calzonele în formă de jumătate de lună, tăiați excesul de aluat.
Rulați bucățile de aluat în fâșii, legați-le în noduri și periați cu ulei de usturoi și brânză. Nodurile de usturoi sunt distractive de scufundat la masă.
Coaceți calzonele 15 minute sau până devin aurii peste tot.
Serviți Calzone cu roșii calde, marinara sau sos de pizza pentru scufundare.
Nota bucătarului: pentru o economie suplimentară de timp, 2 pachete de cârnați prefierți se sfărâmă, câte 8 uncii fiecare, pot fi înlocuite cu cârnații italieni cruzi folosiți în rețeta de mai sus.
Adăugați ulei de măsline în cratița medie la foc moderat.
Adăugați usturoiul și ardeiul zdrobit în uleiul de măsline încălzit; când piperul se prinde și usturoiul sfârâie, amestecați roșiile zdrobite. Condimentați sosul cu sare, piper și condimente italiene. Gatiti cinci minute si amestecati patrunjelul.