Cârnați Cajun picant și supă de porumb

Cârnați Cajun picant și supă de porumb
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cârnații picante Cajun și supa de porumb ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 940 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole neagră Cajun cu cârnați și porumb, Supă De Porumb Cajun, și Slow Cooker Cajun cârnați și supă de fasole pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este D ' Alfonso-Curran Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista