Cârnați afumați și ardei Creole Jambalaya
Cârnați afumați și ardei Creole Jambalaya ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 231 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți cârnați gourmet & Pepper Creole jambalaya, țelină, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați Afumați Jambalaya, Cârnați Afumați Jambalaya, și Cârnați Afumați Jambalaya.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați țelină și ceapă; gatiti si amestecati 5 minute sau usor inmuiat.
Adăugați pui și cârnați; gătiți și amestecați 5 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Se amestecă în condimente
Se amestecă, apă, roșii și orez. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Amestecați creveții; acoperiți și gătiți 5 minute mai mult sau doar până când creveții devin roz și orezul este fraged.