Cârnați afumați în sos de vin de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 363 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vin, amestec de sos de ciuperci, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de ciuperci și vin roșu, Biscuiți cremă cu cârnați și sos de ciuperci, și Cârnați Afumați Pepper & Ciuperci Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, amestecați amestecul de sos, vinul roșu și apa. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă cârnații și ciupercile. Se condimentează cu piper. Continuați să fierbeți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)