Cârnați Afumați Jambalaya
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați afumați Jambalayan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.22 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de andouille de porc, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Afumați Jambalaya, Cârnați Afumați Jambalaya, și Cârnați Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații în ulei într-o oală largă de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante.
Gatiti ardeii, telina, ceapa, ceapa, usturoiul si 1/2 lingurita de sare in grasimea ramasa in oala, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 10-12 minute. Se amestecă orezul, cârnații, roșiile cu sucul lor, apa, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și se aduce la fierbere.
Reduceți căldura și gătiți la foc mic, acoperit strâns cu capac, până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Puf de orez cu o furculiță.
Lagier Meredith Muntele Veeder Valea Napa Syrah ' 06
Jambalaya poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți, presărați cu apă, la cuptorul cu microunde sau la foc mic.