Cârnați, afine și umplutură de pâine de porumb

Cârnați, afine și umplutură de pâine de porumb
Umplutura de cârnați, afine și pâine de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați, afine și umplutură de pâine de porumb, Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb, și Pâine de porumb și umplutură de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1/2 inch și în 2 tigăi mari de copt puțin adânci coaceți în mijlocul cuptorului până se usucă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați pâinea de porumb din 1 tigaie într-un castron mare și în tigaie prăjiți pecanele în cuptor până când interiorul este auriu, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Înjumătățiți prazul pe lungime și apoi tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch. Într-un castron cu apă rece spălați bine prazul și ridicați-l din apă într-o sită pentru a se scurge. Tăiați țelina. Într-o tigaie de 12 inci gătiți prazul și țelina în unt cu sare și piper după gust la foc moderat, amestecând, până când prazul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți cârnații din carcase și rupeți-i în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Adăugați cârnați în amestecul de praz și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, 5 minute sau până când cârnații sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Într-o cratiță mică, gătiți afine cu zahăr la foc moderat, amestecând, 5 minute sau până când unii încep să izbucnească. Se toacă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
La bolul de pâine de porumb adăugați cuburi de pâine de porumb rămase, nuci pecan, amestec de cârnați, afine, pătrunjel, bulion și sare și piper după gust și aruncați împreună. Se răcește complet umplutura. Umplutura poate fi făcută până la acest punct cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți umplutura la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Orice carne de pasăre congelată destinată umpluturii trebuie dezghețată complet, iar umplutura însăși adusă la temperatura camerei înainte de a fi introdusă în Curcan. Nu vă umpleți pasărea cu o seară înainte de a o găti; un astfel de economisitor de timp aparent poate avea rezultate periculoase. În schimb, cel mai bine este să umpleți ușor gâtul și cavitățile corpului păsării imediat înainte de prăjire. Și folosiți întotdeauna un termometru pentru carne sau citire instantanee: carnea se face atunci când temperatura celei mai groase părți a coapsei (aveți grijă să nu atingeți oasele) ajunge la 180 de metri pătrați.; umplutura coaptă în interiorul păsării se face la 160 de metri pătrați -165 de metri pătrați. după prăjire, lăsați păsările umplute să stea 15 până la 20 de minute, o dublă asigurare că au fost atinse temperaturile necesare pentru Siguranța Alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1
Într-un vas de copt superficial coaceți umplutura în preîncălzit 325 cuptor F. 1 oră (pentru umplutură umedă, coaceți acoperit tot timpul; pentru umplutură mai puțin umedă cu un blat ușor crocant, descoperiți la jumătatea timpului de coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista