Cârnați, afine și umplutură de pâine de porumb

Umplutura de cârnați, afine și pâine de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați, afine și umplutură de pâine de porumb, Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb, și Pâine de porumb și umplutură de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1/2 inch și în 2 tigăi mari de copt puțin adânci coaceți în mijlocul cuptorului până se usucă, aproximativ 20 de minute.
Transferați pâinea de porumb din 1 tigaie într-un castron mare și în tigaie prăjiți pecanele în cuptor până când interiorul este auriu, 10 până la 20 de minute.
Înjumătățiți prazul pe lungime și apoi tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch. Într-un castron cu apă rece spălați bine prazul și ridicați-l din apă într-o sită pentru a se scurge. Tăiați țelina. Într-o tigaie de 12 inci gătiți prazul și țelina în unt cu sare și piper după gust la foc moderat, amestecând, până când prazul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Scoateți cârnații din carcase și rupeți-i în bucăți mici.
Adăugați cârnați în amestecul de praz și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, 5 minute sau până când cârnații sunt fierți.
Într-o cratiță mică, gătiți afine cu zahăr la foc moderat, amestecând, 5 minute sau până când unii încep să izbucnească. Se toacă pătrunjelul.
La bolul de pâine de porumb adăugați cuburi de pâine de porumb rămase, nuci pecan, amestec de cârnați, afine, pătrunjel, bulion și sare și piper după gust și aruncați împreună. Se răcește complet umplutura. Umplutura poate fi făcută până la acest punct cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți umplutura la temperatura camerei înainte de a continua.
Orice carne de pasăre congelată destinată umpluturii trebuie dezghețată complet, iar umplutura însăși adusă la temperatura camerei înainte de a fi introdusă în Curcan. Nu vă umpleți pasărea cu o seară înainte de a o găti; un astfel de economisitor de timp aparent poate avea rezultate periculoase. În schimb, cel mai bine este să umpleți ușor gâtul și cavitățile corpului păsării imediat înainte de prăjire. Și folosiți întotdeauna un termometru pentru carne sau citire instantanee: carnea se face atunci când temperatura celei mai groase părți a coapsei (aveți grijă să nu atingeți oasele) ajunge la 180 de metri pătrați.; umplutura coaptă în interiorul păsării se face la 160 de metri pătrați -165 de metri pătrați. după prăjire, lăsați păsările umplute să stea 15 până la 20 de minute, o dublă asigurare că au fost atinse temperaturile necesare pentru Siguranța Alimentelor.
Într-un vas de copt superficial coaceți umplutura în preîncălzit 325 cuptor F. 1 oră (pentru umplutură umedă, coaceți acoperit tot timpul; pentru umplutură mai puțin umedă cu un blat ușor crocant, descoperiți la jumătatea timpului de coacere).